Vanliga frågor

Här får ni svar på vanliga frågor som kan uppstå, finns inte svaret här? Kontakta oss!

Alla typer av IT-relaterade projekt såsom hemsidor, appar, plattformar, e-handelslösningar, integrationer m.m. kan ni lägga upp. Om ni lägger upp ett ovanligt jobb och vi inte får in så många svar som vi önskar letar vi genast upp nya webbyråer som har kompetensen och kan lämna en offert. Det är bra för oss om en liknande förfrågan skulle komma upp i framtiden. Så lägg upp allt!

Om det inte behövs kompletterande frågor tar det normalt bara ett par arbetsdagar.

Tack vare vår erfarenhet inom just IT-sektorn kan vi erbjuda en mer fokuserad jämförelsetjänst där vi kan hjälpa till med att formulera en kravspecifikation, sköta den initiala kommunikationen med webbyråerna som lämnar offerter och se till att ni hittar den bästa webbyrån för ert uppdrag.

Eftersom ni använder vår tjänst erbjuder vi er bl.a. att hjälpa er gratis att hitta företag som kan ta över utveckling av ert befintliga projekt.

För att våra anslutna webbyråer ska kunna lämna offerter till er behöver de ha ett komplett underlag att utgå ifrån, en kravspecifikation! Är ni osäkra på vad som bör vara med i en kravspecifikation hjälper vi till gratis.

Ny hemsida, app eller annat IT-projekt? Jämför offerter från webbyråer och få experthjälp med kravspecifikation hos Hittakodare.nu. Gratis!